DéLIFRANCE ZAANDAM

DéLIFRANCE ZAANDAM Café et boulangerie à la française

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 46 beoordelingen
13 jan 2020 om 17:47 Heerlijke broodjes hebben ze. Top service en snel !
7 jan 2020 om 12:37 Broodjes zeiknat, waren niet te eten. Telefonisch contact gehad en meneer die daar werkte had er geen oren naar en begon alleen maar te schreeuwen...niet tot een oplossing gekomen. 30 euro weggegooid. eens maar nooit meer!
28 dec 2019 om 19:15 Lekker krokante baguettes, royaal belegd. Voor herhaling vatbaar.
17 dec 2019 om 14:23 Zeer goed verzorgd en we hebben hier hele positieve reacties op ontvangen. Bedankt voor jullie flexibiliteit en fijne service!
2 dec 2019 om 14:45 Was heel goed voor elkaar, smaakte heerlijk
9 nov 2019 om 13:41 Prijzig maar leuk voor een keertje
5 okt 2019 om 12:50 Kreeg niet geleverd wat ik via thuisbezorgd.nl besteld had. Direct contact met petit france was een grote teleurstelling, het lag aan alles maar zij konden er niets aan doen. Ik zal dit nog formeel als klacht indienen.
9 aug 2019 om 15:24 Een tosti is blijkbaar geen tosti. Drinken was op kamertemperatuur ipv koud Mijn Italiaanse bol was een chaos, die ik zelf opnieuw mocht beleggen. Tevens is de kruidenkaas behoorlijk smakeloos. Jammer! Ik had net zo goed €20 de vuilbak in kunnen gooien
25 jul 2019 om 15:41 De bestelling kwam heel laat. En als ik een croissant met jam bestel verwacht ik soort van dat de croissant dan met jam besmeert is en niet een zakje met losse croisants en 2 jam bakjes . En de macarons waren kapot gegaan tijdens het bezorgen. Niet cool!!
1 jul 2019 om 14:39 De cheesecake leek over datum. Er stond ook een sticker op met dat het op donderdag was gemaakt en op zaterdag wegmoest. Wij hebben gebeld naar Delifrance Zaandam en ze hebben ons niet vriendelijk geholpen en het leek hun niks te boeien.. erg jammer
23 jun 2019 om 22:16 Biefstuk was helemaal doorbakken. En me carpaccio smaakte na karton. Dat kon ik dus zo weer de prullenbak in gooien. heb ik na me bestelling van 25 euro Een broodje ei kunnen bakken. Bestel hier nooit meer.
21 jun 2019 om 10:06 De broodjes waren te vroeg, in folie ingepakt en daardoor helemaal zacht, de croissants geplet en het beleg was heel summier. Ik ga hier niet meer bestellen.