DéLIFRANCE ZAANDAM

DéLIFRANCE ZAANDAM Café et boulangerie à la française

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 37 beoordelingen
5 okt 2019 om 12:50 Kreeg niet geleverd wat ik via thuisbezorgd.nl besteld had. Direct contact met petit france was een grote teleurstelling, het lag aan alles maar zij konden er niets aan doen. Ik zal dit nog formeel als klacht indienen.
9 aug 2019 om 15:24 Een tosti is blijkbaar geen tosti. Drinken was op kamertemperatuur ipv koud Mijn Italiaanse bol was een chaos, die ik zelf opnieuw mocht beleggen. Tevens is de kruidenkaas behoorlijk smakeloos. Jammer! Ik had net zo goed €20 de vuilbak in kunnen gooien
25 jul 2019 om 15:41 De bestelling kwam heel laat. En als ik een croissant met jam bestel verwacht ik soort van dat de croissant dan met jam besmeert is en niet een zakje met losse croisants en 2 jam bakjes . En de macarons waren kapot gegaan tijdens het bezorgen. Niet cool!!
1 jul 2019 om 14:39 De cheesecake leek over datum. Er stond ook een sticker op met dat het op donderdag was gemaakt en op zaterdag wegmoest. Wij hebben gebeld naar Delifrance Zaandam en ze hebben ons niet vriendelijk geholpen en het leek hun niks te boeien.. erg jammer
23 jun 2019 om 22:16 Biefstuk was helemaal doorbakken. En me carpaccio smaakte na karton. Dat kon ik dus zo weer de prullenbak in gooien. heb ik na me bestelling van 25 euro Een broodje ei kunnen bakken. Bestel hier nooit meer.
21 jun 2019 om 10:06 De broodjes waren te vroeg, in folie ingepakt en daardoor helemaal zacht, de croissants geplet en het beleg was heel summier. Ik ga hier niet meer bestellen.
20 jun 2019 om 12:15 Waar moet ik beginnen de broodjes smaakte naar karton, tonijnsalade zag er als een nageboorte in een blender gestopt en de service was echt kut ik begrijp dat het een Frans bedrijf is maar een Franse Illie aan de lijn hielp mij zowel hem niet verder.
9 jun 2019 om 20:05 Met het kaasbroodje heb ik mijn vriend een gat in zijn hoofd geslagen maar gelukkig was hij niet boos omdat de ijs koffie wel lekker was...
27 mei 2019 om 18:04 Veel beter dan verwacht. Prima te combineren met mn sportdieet. Zeker vaker bestellen.
5 mei 2019 om 16:39 verbrand, lauw, laat en door elkaar gehusselt. Eenmalig dit, afrader.
5 mei 2019 om 15:11 Tostis zijn geen tostis maar baguettes blijkbaar. Heel ondermaats. Waardeloze service aan de telefoon.
31 mrt 2019 om 15:13 Niet erg lekker, ook niet vies. Ontzettend slecht verpakt, salade in een aluminium schaal die in een prop gevouwen en zijwaarts in een veel te klein tasje zat. Dressing door de hele tas. Droge sneetjes stokbrood erbij. Te duur, niet voor herhaling vatbaa